3d eläimiä google

Kolmiulotteinen sisältö ja lisätty todellisuus Haussa – Android

Kolmiulotteinen sisältö ja lisätty todellisuus Haussa – Android – Verkkohaku Ohjeet

Kun haet jotain Googlesta, voit katsella joitakin hakutuloksia kolmiulotteisina ja AR-versioina. … Vesieläimet ja kosteikoissa viihtyvät eläimet.

Kun haet jotain Googlesta, voit katsella joitakin hakutuloksia kolmiulotteisina ja AR-versioina.Mitä tarvitset Kolmiulotteisten tulosten katselu: Android-puhelin,

Tuo 3d-eläimiä kotiisi puhelimella | Kotimikro.fi

4.9.2020 — Googlen työkalulla voi tuoda virtuaalisisältöä todelliseen maailmaan. Katso, kuinka laajennat todellisuuttasi puhelimella.

Googlen työkalulla voi tuoda virtuaalisisältöä todelliseen maailmaan. Katso, kuinka laajennat todellisuuttasi puhelimella.

Tiesitkö: Saat Google-haun ja kameran yhdistelmällä esiin …

Puhelimen Google-haku esittää eläimiä lisätyn todellisuuden avulla – Mobiili – Ilta-Sanomat

13.4.2020 — Mene puhelimella Googleen, ja suorita haku eläimen nimellä. Alla olevat eläimet ovat tuettuja: Alligaattori (alligator). Arat (macaw). Gepardi.

Googlen lisätty todellisuus mahdollistaa eri eläinten sijoittamisen kotiisi tai vaikka pihamaalle. Et edes tarvitse silmikkoa.

Googlen piilotettu ominaisuus villitsee nyt ympäri maailman

Googlen piilotettu ominaisuus villitsee nyt ympäri maailman – oletko jo kokeillut tätä? – MTVuutiset.fi

1.4.2020 — Pandan, koiran ja hain lisäksi Googlesta löytyy tällä hetkellä runsaasti muitakin 3D-eläimiä -testaa vaikka ankkaa, käärmettä, mustekalaa tai …

Tiesitkö, että voit saada esimerkiksi villieläimen olohuoneeseesi Googlen piilotetun ominaisuuden avulla? Googlen lisätyn todellisuuden AR-teknologiaa hyödyntävä viihdyke on noussut nyt hitiksi maailmanlaajuisesti erityisesti lapsiperheissä. 

Kuinka katsella Google 3D -eläimiä Android …

Kuinka katsella Google 3D -eläimiä Android-matkapuhelimellasi? ja muut pedot | Kaikki Android

3.9.2022 — Nämä ovat 3D-eläimiä, joita voit hakea Googlesta ja tuoda ne lisättyyn todellisuuteen: · tigres · jättiläispandat · Lopardit · Cabras · Gepardit …

Haluatko ottaa kuvia eläinten tai Googlen 3D-hahmojen kanssa? Opettelemme sinua tekemään sen Googlen lisätyn todellisuuden, Googlen AR:n, ansiosta.

Joten voit laittaa eläimet 3D-muotoon Google-sovelluksen …

Kuinka aktivoida Google-sovelluksen toiminto eläinten näyttämiseksi 3D:ssä | Android Help

Googlen ARCore-tekniikan ansiosta on mahdollista ottaa kuvia eläimistä 3D-muodossa. Autamme sinua löytämään tämän toiminnon sen aktivoimiseksi.

Eläinten Löytö 3D – Google Play ‑sovellukset

Haluatko oppia erilaisia ​​eläimiä-villi, kotimaan tai jopa esihistoriallisia? Tämä on peli sinulle. Ei vain voit oppia eläimistä, mutta sinun täytyy …

Haluatko oppia erilaisia ​​eläimiä-villi, kotimaan tai jopa esihistoriallisia?

Eläin Live Taustakuva 3D – sovellukset – Google Play

Eläin Live Taustakuva 3D – Google Play ‑sovellukset

Tervetuloa 3D eläinten maailmaan täynnä uskomattomia olentoja! Eläin Live Taustakuva 3D tuo kymmenen kaunista “kuvia eläimistä” todellinen 3D!

Koristele näyttösi hämmästyttävä 3D live taustakuvia ja HD kuvia eläimistä!

Google-hakuun mukaan 50 uutta 3D-mallia eläimistä – Mobiili.fi

Google-hakuun mukaan 50 uutta 3D-mallia eläimistä – koiria, kissoja, lehmä, kirahvi ja paljon muuta | Mobiili.fi

12.12.2020 — Google-haussa pääsee tarkastelemaan 3D-malleja eläimistä ja niitä voi … eläimiä lisätyn todellisuuden 3D-malleina kamerakuvan päällä.

Googlella voi nyt tarkastella 3D-monumentteja lisätyssä …

Googlella voi nyt tarkastella 3D-monumentteja lisätyssä todellisuudessa – näin näet vaikkapa Vapaudenpatsaan | Mobiili.fi

30.11.2021 — Maailmankuuluja nähtävyyksiä 3D-mallinnettuna Googlessa. … Googlen haku päivittyi viime vuonna kolmiulotteisilla eläimillä, joita voi yhä …

Keywords: 3d eläimiä google